SHOT terug op de velden: welke protocollen gelden?

3-9

Er kan weer gehockeyd worden en de competities gaan van start. Hiervoor zijn protocollen geschreven waar iedereen zich aan dient te houden. Hieronder valt te lezen welke maatregelen SHOT neemt. Voor meer vragen over het protocol, mail naar [email protected].

Voor iedereen geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop, houd je dus aan alle hygiëne voorschriften. Neus ledigen of spugen is niet toegestaan. Bidonkratten worden niet gebruikt. Iedereen neemt zijn eigen bidon of waterfles mee. Wij raden aan om naar uitwedstrijden mondkapjes te dragen in de auto.

Blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts. Blijf thuis als een huisgenoot deze symptomen heeft. Blijf thuis als je in aanraking bent geweest met een positief getest persoon. Blijf thuis als je besmet bent met het Covid-19 virus.

Houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van iedere andere persoon buiten jouw huishouden op rustmomenten en buiten het veld. Alleen tijdens sportactiviteiten hoeft de 1,5 meter niet nageleefd te worden. Laat de in- en uitgang van het veld vrij. Kom niet eerder dan 15 minuten voor de sportactiviteit aan op de sportlocatie voor trainingen. Voor de wedstrijden gelden vooralsnog geen restricties.

Hesjes en pionnen worden opgehaald door de trainer. De trainer reinigt de pionnen. De hesjes worden door de speler zelf in de daarvoor bestemde bakken gedaan na de training. Hesjes mogen onderling niet gewisseld worden tijdens de training. Het Tilburg University Sports Center verzorgt schoonmaakmiddelen. De ballentas kan door één teamlid opgehaald worden, de trainer raakt als enige de ballen aan.

Volg ten alle tijden de aangegeven verkeers- en looproutes. Volg ten alle tijden de aanwijzingen van de medewerkers van het sportcentrum op.

De dug-outs mogen gebruikt worden, mits 1,5 meter wordt gewaarborgd. Op de buitenaccommodatie bij de tennis- en hockeyvelden zijn maximaal 250 bezoekers toegestaan. Houd 1,5 meter.

Iedereen moet in het bezit zijn van een geldig sportabonnement. Voor iedere training en wedstrijd meld je jezelf aan door gebruik te maken van www.dmsonline.uvt.nl of via de app ‘Sports Center Tilburg’. Bij aankomst scan je via een andere app, ‘Sports Center Tilburg Access’, de QR-code die hangt bij de velden. Dit is vanwege eventueel contactonderzoek mocht er iets gebeuren. Beide apps zijn te vinden in de App Store of Play Store. Bij het niet aanmelden of scannen kan een boete staan. Ook kan een medewerker van het sportcentrum beslissen de training te cancelen als leden zich niet hebben aangemeld. Via de volgende link is een instructiefilmpje te vinden: https://www.youtube.com/watch?v=RvVPmkCTzLA.

De kleedkamers zijn alleen op zondagen geopend en op de deuren staat aangegeven hoeveel mensen er maximaal in de kleedkamer mogen zitten. Volg de aangegeven looproutes die staan aangegeven in de buitenaccommodatie. De kleedkamers zijn alleen geopend voor omkleden en douchen, dus niet voor teambesprekingen.

Op de buitenaccommodatie bij de tennis- en hockeyvelden zijn maximaal 250 bezoekers toegestaan. Houd je aan de anderhalve meter! Langs de velden hangen QR-codes voor de toeschouwers (met het logo van SHOT). Scan deze en vul je gegevens in op de zondag voor het contactonderzoek mocht dat nodig zijn. Het invullen is niet verplicht, maar we raden het ten zeerste aan.

OSB (het clubhuis) zal weer geopend zijn. Houd je aan de regels die door OSB zijn opgesteld. 

 
3-9-2021 Wedstrijden