SHOT terug op de velden: welke protocollen gelden?

3-9

Er kan weer gehockeyd worden en de competities gaan van start. Hiervoor zijn protocollen geschreven waar iedereen zich aan dient te houden. Hieronder valt te lezen welke maatregelen SHOT neemt. Voor meer vragen over het protocol, mail naar [email protected].

Voor iedereen geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop, houd je dus aan alle hygiëne voorschriften. Neus ledigen of spugen is niet toegestaan. Bidonkratten worden niet gebruikt. Iedereen neemt zijn eigen bidon of waterfles mee. 

Blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts. Blijf thuis als een huisgenoot deze symptomen heeft. Blijf thuis als je in aanraking bent geweest met een positief getest persoon. Blijf thuis als je besmet bent met het Covid-19 virus.

Houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van iedere andere persoon buiten jouw huishouden op rustmomenten en buiten het veld. Alleen tijdens sportactiviteiten hoeft de 1,5 meter niet nageleefd te worden. Laat de in- en uitgang van het veld vrij. Kom niet eerder dan 15 minuten voor de sportactiviteit aan op de sportlocatie voor trainingen en wedstrijden.

Pionnen worden opgehaald door de trainer. De ballentas kan door één teamlid opgehaald worden, de trainer raakt als enige de ballen aan.

Volg ten alle tijden de aangegeven verkeers- en looproutes. Volg ten alle tijden de aanwijzingen van de medewerkers van het sportcentrum op.

De dug-outs mogen gebruikt worden, mits 1,5 meter wordt gewaarborgd. Toeschouwers zijn op dit moment niet toegestaan.

Iedereen moet in het bezit zijn van een geldig sportabonnement. Voor iedere training en wedstrijd meld je jezelf aan door gebruik te maken van www.dmsonline.uvt.nl of via de app ‘Sports Center Tilburg’. Bij aankomst scan je via een andere app, ‘Sports Center Tilburg Access’, de QR-code die hangt bij de velden. Dit is vanwege eventueel contactonderzoek mocht er iets gebeuren. Beide apps zijn te vinden in de App Store of Play Store. Bij het niet aanmelden of scannen kan een boete staan. Ook kan een medewerker van het sportcentrum beslissen de training te cancelen als leden zich niet hebben aangemeld. Via de volgende link is een instructiefilmpje te vinden: https://www.youtube.com/watch?v=RvVPmkCTzLA.

De kleedkamers en toiletten zijn gesloten. 

 
3-9-2022 Wedstrijden Bijlage