Lidmaatschap

Algemeen
SHOT bestaat momenteel uit 4 herenteams en 9 damesteams. Deze kunnen worden opgedeeld in 2 categorieën, namelijk de selectieteams en de breedteteams. Bij heren en de dames zijn het 1e en 2e team selectie. Alle selectieteams trainen 2x per week onder leiding van een trainer die bij de heren 1 en dames 1 evenals Coach op zondag langs de lijn staat. Meer info over de selectie kun je vinden op de selectie pagina De breedteteams zijn alle andere teams, dus dit zijn bij heren 3, heren 4 en dames 4 t/m 9. Deze teams trainen allemaal 1x per week en hebben ook een trainer.

Lid worden?
Lid worden van SHOT kan ten alle tijden door het inschrijfformulier in te vullen. Indien je nog niet zeker bent over het niveau of over SHOT, dan kun je altijd contact opnemen met de Secretaris op [email protected]. Je zal dan ook altijd de mogelijkheid hebben om mee te trainen bij het gewenste of een aangewezen team.

SHOT is verbonden aan het Tilburg University Sports Center en maakt ook gebruik van hun faciliteiten. Om deze reden zijn alle leden van SHOT verplicht tot het aanschaffen van een sportabonnement bij het Tilburg University Sports Center gedurende zijn spelen/trainen bij SHOT.

Wanneer je besluit jezelf in te schrijven zal deze per mail worden bevestigd door onze Secretaris. In deze mail zal ook meer informatie staan met betrekking tot de plaatsing in een team.

Verschillende lidmaatschappen
Voor informatie over de contributie van de lidmaatschappen kun je kijken op de contributie pagina.

- Competitie lid: lid dat deelneemt aan trainingen, wedstrijden en activiteiten.
- Lid: lid dat deelneemt aan trainingen en activiteiten.
- Buitenland competitie lid: lid dat voor een half jaar deelneemt aan trainingen, wedstrijden en activiteiten.
- Buitenland lid: lid dat voor een half jaar deelneemt aan trainingen en activiteiten

Wijzigingen
Wijzigingen voor adres of andere gegevens kunnen ten alle tijden per mail worden doorgegeven aan de Secretaris.

Wijzigingen in lidmaatschap kunnen ook per mail worden doorgegeven aan de Secretaris, maar er wordt per situatie gekeken wat mogelijk is.

Wijzigingen in lidmaatschap kunnen in principe worden doorgegeven tot het seizoen start. Een wijziging van lid naar competitie lid of van buitenland competitie lid naar (volwaardig) competitie lid is bijvoorbeeld nog wel altijd nog mogelijk.

Hou er rekening mee dat deze wijzigingen pas zijn doorgevoerd wanneer er een bevestiging is ontvangen door de Secretaris.

Uitschrijven
Wanneer je als lid besluit niet meer te willen hockeyen voor SHOT, dan kan men het ingevulde uitschrijfformulier voor 15 mei op te sturen naar [email protected].

De beëindiging van je lidmaatschap is pas definitief als je een bericht van de secretaris hebt ontvangen, waarin staat dat je bent uitgeschreven. Het uitschrijfformulier is hier te downloaden.